Asiakkuudet vahvistuivat kansainvälisillä teollisuusmessuilla

Yhteisosastolla Kirsi Tammela esitteli Manscon toimintaa osastolla vierailleille.

Nivalan Teollisuuskylä Oy ja neljä seutukunnan yritystä osallistuivat 21. – 23. syyskuuta Tampereen Alihankinta 2021 -messuille. Datasta bisnestä -teemalla järjestetyssä tapahtumassa oli esillä koko Suomen teollisuus ja sen kärkiyritykset.

Suomen johtavassa teollisuuden messutapahtumassa oli näytteilleasettajia 16 maasta yhteensä 917. Alueen teknologiateollisuuden yrityksistä osastoillamme mukana olivat Mansco Oy, Mecaplan Oy, Lasercomp Oy ja Celermec Oy.

Kolmella yhteisosastolla esiteltiin muun muassa Manscon koneistuksen sopimusvalmistusta, Mecaplanin tuotekehitys-, suunnittelu- ja asiantuntijapalveluja sekä Lasercompin ja Celermecin täydenpalvelun räätälöityä sopimusvalmistusta. ELME Studiolla esiteltiin messuvieraille teknologiauutuutena 3D-tulostus- ja tutkimuspalvelut. Osastolla oli esillä myös Kurunpuhdon uusi teollisuusalue sekä ELME Studion yhteistyöverkosto, Nivalan kaupungin ja seutukunnan osaaminen ja toiminta.

Messut osoittivat paikkansa etenkin Suomen valmistavan teollisuuden ja asiakkuuksien kohtaamistapahtumana myös tässä vallitsevassa tilanteessa. Messuilla mukana olleet yritykset saivat kattavan kuvan teknologiateollisuuden tilanteesta ja paljon uusia asiakaskontakteja.

Näytteilleasettajien osastoilta monet yrittäjät löysivät ideoita omien tuotteiden ja palvelujen kehittämiseen ja ennen kaikkea vahvistamaan nykyisiä asiakkuuksia ja löytämään uusia yhteistyökumppaneita.

– Varsinkin näin pitkään jatkuneiden liikkumisrajoitusten jälkeen, yritysten oli tärkeää tavata ja kohdata nykyisiä asiakkaita sekä etsiä potentiaalisia uusia asiakkuuksia, kiteytti Nivalan Teollisuuskylä Oy:n kehittämispäällikkö Jari Tirkkonen. Messut etenivät terveysturvallisuus edellä ja paljon positiivista virettä oli ilmassa.

Kolmipäiväisessä tapahtumassa kävi 7 460 teollisuuden päättäjää ja asiantuntijaa. Messuilla kohtasivat teeman mukaisesti uudet teknologiat, innovaatiot sekä tulevaisuuden teollisuus ja kestävä valmistus.

Nyt mukana olleet alueen yritykset aikovat osallistua tapahtumaan myös ensi syksynä, jolloin teemana on ”Teollisuuden vetovoima, tarpeet ja tekijät”.

Osaston organisoi Nivalan Teollisuuskylä Oy/ELME Studio. Yhteistyössä oli mukana Oulun yliopisto/KSI/FMT ja NIHAK.

 

Nivalan teollisuuskylän osastolla toimintaa markkinoi Jari Tirkkonen Nivalan Teollisuuskylä Oy:stä ja ELME Studiosta. Kuvassa myös keskiviikkona päiväkäynnillä ollut Jouni Kolvanki NIHAKista.

 

Mecaplanin osastolla toimintaa esitteli ja markkinoi Henri Kneckt ja Toni Mähönen.

 

Lasercompin ja Celermecin osastolla esittäytyivät uuden Leden Groupin Suomen yksiköiden myyntihenkilöstöt Pasi Toivonen Ojala-groupista, Tero Hakkarainen Lasercompista, Pertti Haataja Celermecistä, Marko Vesaluoma Ojala-groupista ja Ari Sikkilä Celermecistä.

 

 

Lisätietoja: kehittämispäällikkö Jari Tirkkonen Nivalan Teollisuuskylä Oy puh. 0400 392 463.

ELME Studio on asiantuntijapalveluita tuottava organisaatio, jonka projekteja rahoittavat pääsääntöisesti yritykset, kunnat, EU/EAKR ja Pohjois-Pohjanmaan Liitto.