Konepajateknologioiden yhteistapahtumassa oli 257 näytteilleasettajaa ja 6270 kävijää

Nivalan Teollisuuskylä Oy:n järjestämällä yhteisosastolla osaamista markkinoivat Henri Kneckt ja Toni Mähönen Mecaplanilta, Anna Sleboda ja Laura Hirsivaara Hero Mechanics Oy:stä sekä Jari Tirkkonen Nivalan Teollisuuskylä Oy:stä ja ELME Studiosta.

Nivalan Teollisuuskylä Oy ja alueen yritykset osallistuivat 29. marraskuuta – 1. joulukuuta 3D & New Materials -messuille Tampereella. Metalliteollisuuden ammattimessut konepajan laitteiden, hitsauksen ja 3D-tulostuksen teemoilla järjestetyssä tapahtumassa oli esillä alan keskeisimmät yritykset ja toimijat.

Metalliteollisuuden koneiden ja laitteiden tapahtuma Konepaja ja hitsauksen, liittämisen ja leikkaamisen Nordic Welding Expo yhdessä 3D & New Materials -tapahtuman kanssa kokosivat yhteen 257 näytteilleasettajaa. Alueen teknologiateollisuuden yrityksistä osastollamme mukana olivat Mecaplan Oy ja Hero Mechanics Oy.

Yhteisosastolla esiteltiin muun muassa Hero Mechanicsin jauhemetallurgiaa ja koneistuspalveluja sekä Mecaplanin suunnittelu- ja asiantuntijapalveluja teollisuudelle. ELME Studiolta esiteltiin messuvieraille 3D-tulostus- ja tutkimuspalveluja. Osastolla oli esillä myös Kurunpuhdon uusi teollisuusalue sekä ELME Studion yhteistyöverkosto, Nivalan kaupungin ja seutukunnan osaaminen ja toiminta.

– Messuilla tapasimme yhteistyökumppaneitamme ja kohtasimme myös alan uusia toimijoita ja kontakteja. Digitalisoituvassa maailmassa on edelleen tärkeää tavata ja kohdata konepajojen koneiden ja laitteiden valmistajia sekä maahantuojien asiantuntijoita, kiteytti Nivalan Teollisuuskylä Oy:n kehittämispäällikkö Jari Tirkkonen.

Kolmipäiväisessä tapahtumassa kävi 6 270 teollisuuden päättäjää ja asiantuntijaa.  Seuraavat konepajamessut järjestetään 19.–21.3.2024.

Osaston organisoi Nivalan Teollisuuskylä Oy/ELME Studio. Yhteistyössä oli mukana Oulun yliopisto/KSI/FMT sekä NIHAK ja Raahen Seudun Kehitys KILKA – Kilpailukyvyn avaimet -hankkeen myötä.

Lisätietoja: kehittämispäällikkö Jari Tirkkonen Nivalan Teollisuuskylä Oy puh. 0400 392 463.